Kapcsolat

PC Center Hungary Kft.

Cím: 9028 Győr,
József Attila utca 167.
Mobil:
+36209454874
Skype: pccenterhungary
E-mail:
gyor@pccenter.hu
További...


Hírek

30% KEDVEZMÉNYT biztosítunk minden új, 1 éves, 1, 2, 3, 4 vagy 5 felhasználós ESET Internet Security licencre.

Magánszemélyek, egyéni vállalkozók, cégek és intézmények számára is elérhető január 5-ig.

53% KEDVEZMÉNY!

3 felhasználós új ESET Internet Security licenc az 1 felhasználós licenc áráért!

Magánszemélyek, egyéni vállalkozók, cégek és intézmények számára is elérhető szeptember 19-ig.

Témánk: Mit tehetünk a gyermekek digitális biztonságáért, hogyan védhetjük őket az online világban?

Témánk: Mit tehetünk a gyermekek digitális biztonságáért, hogyan védhetjük őket az online világban?

Vállalkozásunk, a PC Center Hungary Kft. sikerrel újította meg pályázatát a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” program keretén belül. Így 2021-ben is jogosultak vagyunk a bizalom védjegyének használatára.

A koronavírus-járvány okán 2020-ban Magyarországon is nagyot nőtt az otthoni munkavégzés jelentősége, ezért összegyűjtöttük azokat a javaslatokat, melyekkel biztonságosabbá válhat a home office. Cikkünket egyszerre ajánljuk munkaadóknak és munkavállalóknak.

Miközben globálisan az internetes böngészéseknek már több mint fele mobileszközön zajlik, még mindig rengeteg az olyan weboldal, mely nem támogatja a kis képernyős megjelenítést.

Hamarosan új számlázási és adatszolgáltatási előírások kerülnek bevezetésre. Milyen esetekben és hogyan történik, történhet az adatszolgáltatás, és milyen számítástechnikai vonatkozásai vannak?

Összegyűjtöttünk némi információt arról, amivel informatikai cégként tudunk, vagy legalább próbálunk naponta tenni a környezetünkért és ezáltal magunkért. Hátha akad itt inspiráció mások számára is.

Miért és hogyan védjük számítástechnikai- és okoseszközeinket a téli hidegben? Alapvető tudnivalók és jótanácsok a cikkben.

Vállalkozásunk, a PC Center Hungary Kft. sikerrel újította meg pályázatát a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” program keretén belül. Így 2020-ban is jogosultak leszünk a bizalom védjegyének használatára.

Hová lett a zöld lakat a böngésző címsorából? Mit mutat a pajzs ikon a Firefoxban? Hányan és miért követnek (követnének) böngészés közben?

Új korszak beköszöntét ígéri az a napokban terjedő (nem hivatalos, csak „kiszivárgott”) hír, miszerint a Google áttörést ért el a kvantumszámítógépek fejlesztése terén.

Új, androidos mobiltelefonokat célzó zsarolóvírus terjed. Teszi ezt különösen nagy sebességgel, ugyanis nem egyesével, nem csak az egyes eszközökre történő letöltéssel támad, hanem adott esetben hozzáfér a telefonon tárolt címlistához. A címlistában szereplő mobilszámokra sms formájában terjeszti önmagát.

A tervek szerint jövőre érkezik a Facebook saját virtuális pénze, a Libra. A kezelésére szolgáló digitális pénztárca a Calibra nevet kapta, mely jelenleg fejlesztés alatt áll.

Milyen céllal születnek valótlan tartalmak?
Miért terjesztik az álhíreket?
Milyen formában jelenhetnek meg az átverések az interneten?
Mi utalhat arra, hogy kamu oldallal van dolgunk?
Mit tehetünk, hogy még rutinosabban ismerjük fel a hamis próbálkozásokat?

15 év, több mint 1,5 milliárd aktív fiók, folyamatos fejlesztések... ez a Gmail. Bemutatunk néhány praktikus, mindenki számára elérhető, általános és biztonsági funkciót.

Milyen volt az első weboldal? Mivel foglalkozik ma az internet megálmodója? Honnan indult és hol tart ma a web? – néhány kérdés, melyre most megadjuk a választ.

Hogyan néznek ki valójában a „felhők”?
Hol találhatók a nagy adatközpontok?
Milyen körülmények között tárolják, hogyan védik az adatainkat?

Hogyan kaphatunk választ egyszerűen és ingyen arra a kérdésre, veszélybe került-e már egy e-mail cím vagy jelszó?

Mutatunk egy lehetőséget.

Többen ugyanarra keresünk, mégis más találatokat kaphatunk a Google-ben. Algoritmus dönt arról, ki mit lásson a Facebook hírfolyamában. Akár hetekig, hónapokig követnek minket az általunk már felkeresett weboldalak hirdetései.
A személyre szabott tartalmakkal lassan átveszik tőlünk az irányítást...

„Így keletkezett egyre több adat, adat és adat... És az adatgyár máris felpörgött!” (Részlet a cikkből)

Összegyűjtöttük a leggyakrabban előforduló internetes pénzügyi csalási módszereket, azt, hogy milyen formában jelentkeznek, hogyan ismerhetők fel, és mit tehetünk, ha magunk is érintettek leszünk, esetleg gyanakszunk.

20 év... Megállunk, felidézünk, ünnepelünk, megköszönünk. Köszönjük a bizalmat, köszönjük az eltelt 20 évet!

«« «
1 2 3 4
» »»
4 oldal, 89 összesen, 1-24

Vissza az előző oldalra!

PC Center Hungary Kft. - MagyarPC Center Hungary Kft. - Német