Kapcsolat

PC Center Hungary Kft.

Cím: 9028 Győr,
József Attila utca 167.
Mobil:
+36209454874
Skype: pccenterhungary
E-mail:
gyor@pccenter.hu
További...


20 évnyi visszaemlékezés – 20 éves a PC Center

2018.12.20. 08:00

 

20 év... Megállunk, felidézünk, ünnepelünk, megköszönünk. Köszönjük a bizalmat, köszönjük az eltelt 20 évet!

20 év... Néha azt mondjuk: „Á, az hosszú idő!”, máskor úgy gondoljuk: „Milyen hamar elrepül!”. Ami bizonyos, 20 év alatt sok minden változik.  20 év alatt a gyermekből felnőtt lesz... 20 év távlatából olykor rácsodálkozunk korábbi önmagunkra, az akkori divatra, szokásokra, arra a világra, ami akkor vett minket körbe.

 

Ami minket illett, nem tudunk szó nélkül elmenni amellet sem, hogy 20 év alatt rengeteget változott a technológia, ezzel együtt változtak a szokásaink, a mindennapjaink.

Számítástechnikai és telekommunikációs újdonságok 1998-ban

Számítástechnikai és telekommunikációs újdonságok 1998-ban

20 évvel ezelőtt egy „féltéglával” telefonáltunk (már akinek volt ilyen), jobb esetben egy zsebre tehető, több évig fejlesztett készüléket tudhattunk magunkénak. ... Most okostelefonozunk. Szemléletes összehasonlítás, hogy míg 1998-ban kb. ötvenezer fizető internetező volt Magyarországon, addig 2018 harmadik negyedévében a hazai internet-előfizetések száma meghaladta a 9,8 milliót. (Forrás: www.ksh.hu)

 

 

Mi történt még 1998-ban a számítástechnikában?

  • Az Intel bemutatta a 333 MHz-es Pentium II-es processzort. Ugyanekkor jelent meg az alacsonyabb árfekvésű számítógépekbe szánt Celeron processzor.
  • Az ekkor kiadott Windows 98 volt az első olyan Windows-verzió, amely kifejezetten otthoni felhasználóknak lett tervezve. A Windows 98-cal leegyszerűsödött a számítógépen és az interneten történő keresés, ez a rendszer már támogatta a DVD-lemezek olvasását és az USB eszközöket.
  • Szintén ebben az évben jelent meg az Apple iMac számítógépe, mely elsősorban esztétikumával hódított. Egyik különlegessége volt, hogy egybeépítve tartalmazta az alapgépet és a kijelzőt.
 

 

 

1998-ban történt más is, valami, ami számunkra különösen fontos. 20 évvel ezelőtt, egészen pontosan 1998. december 21-én került bejegyzésre a PC Center Hungary Kft.

Az első időszakban elsősorban számítástechnikai termékek kiskereskedelmével és szerviz szolgáltatásokkal álltunk rendelkezésre. 1998-tól 2011-ig saját szaküzlettel, szervizzel és internetezővel rendelkeztünk. Polcainkon a vezető számítástechnikai gyártók termékeit találhatták meg az érdeklődők. Saját internetes áruházat is üzemeltettünk, akkoriban még egyedinek mondható lehetőségeket is kínálva.

Számítástechnikai szaküzlet, szerviz, internetező, webáruház

Az első időszakban számítástechnikai szaküzletet, szakszervizt, internetezőt és számítástechnikai webáruházat üzemeltettünk

 

Idővel, a változó piaci környezethez alkalmazkodva tevékenységünk súlypontja eltolódott az informatikai szolgáltatások felé. Portfóliónk jelenleg a külsős rendszergazda munkáktól, az informatikai átvilágításokon, informatikai biztonsági megoldásokon, felhő alapú szolgáltatások rendszerbe állításán keresztül az internetes megoldásokig terjed, ideértve a weboldalak készítését is.

Informatikai szolgáltatások, internetes megoldások

Napjainkban elsősorban informatikai szolgáltatásokat, internetes megoldásokat nyújtunk

 

 

 

A napokban ünnepeljük vállalkozásunk fennállásának 20. évfordulóját. Ez alkalomból vettünk részt december 13-án a  Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ünnepváró rendezvényén, ahol az adventi program mellett a kamara vezetői a jubiláló cégeket is köszöntötték.

2018. december 13. - Jubileumi ünnepség - 20 éves a PC Center Hungary Kft.

2018. december 13. - Adventi ünnepség - Jubiláló cégek köszöntése

 

Az eseményen készült videófelvétel:


Győrplusz TV, Közzététel: 2018. dec. 14., Forrás: https://www.youtube.com/

 

 

Ezúton is szeretnénk megköszönni ügyfeleink, partnereink belénk vetett bizalmát,
a szűkebb és tágabb környezetünktől kapott támogatást!


A továbbiakban is kiemelt fontosságúnak tartjuk az Önök elégedettségét.
Köszönjük az eltelt 20 évet!

PC Center Hungary Kft. - INFORMATIKAI SZOLGÁLTATÁSOK, INTERNETES MEGOL
DÁSOK
20 évnyi visszaemlékezés – 20 éves a PC Center

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
PC Center Hungary Kft. - MagyarPC Center Hungary Kft. - Német