Kapcsolat

PC Center Hungary Kft.

Cím: 9028 Győr,
József Attila utca 167.
Mobil:
+36209454874
Skype: pccenterhungary
E-mail:
gyor@pccenter.hu
További...


MIRE JÓ AZ OKOSTELEFON - ELŐADÁS GYŐRBEN A SZABADHEGYI NYUGDÍJASKLUB SZÁMÁRA

2017.11.17. 08:00

A fenti információk birtokában érthető az érdeklődés, melyet Győrben a Szabadhegyi Nyugdíjasklubnak tartott tegnapi előadásunkon tapasztaltunk.

Az előadáson szó esett általánosságban a mobiltelefonok fejlődéséről, arról, hogy az okostelefonok  tulajdonképpen telefon méretű hordozható számítógépek, melyek a telefonálás mellett sok-sok lehetőséget rejtenek magukban.

Röviden ismertettük az okostelefonok üzembehelyezéshez, az általuk nyújtott lehetőségek minél teljesebb körű kihasználásához, valamint a kezelésükhöz  szükséges ismereteket.

Ráirányítottuk a figyelmet a népszerű és hasznos alkalmazásokra, melyek segítségével mobilon is elérhetővé válik a közösségi média, megvalósítható a levelezés, üzenetváltás, figyelemmel kísérhető az időjárás előrejelzés, lehetőség nyílik szórakozásra, nyelvtanulásra, vásárlásra, eladásra, hétköznapi ügyintézésre. Akármilyen furcsán is hangzik, akár egészségünket is szolgálhatja egy-egy hasznos szoftver, pl. lépésszámláló, víz fogyasztásra emlékeztető alkalmazások.

Végül, de nem utolsósorban fontosnak tartottuk, hogy beszéjünk a biztonságos okostelefon-használat mikéntjéről (pl. jelszavas védelem, vírusvédelem, rendszeres mentések).

Bízunk abban, hogy hozzánk hasonlóan kedves hallgatóságunk is jól érezte magát tegnap délután Győr-Szabadhegyen, a József Attila Művelődési Házban. Kellemes okostelefon-használatot kívánunk mindenkinek!

MIRE JÓ AZ OKOSTELEFON - ELŐADÁS GYŐRBEN A SZABADHEGYI NYUGDÍJASKLUB SZÁMÁRA

Vissza az előző oldalra!
PC Center Hungary Kft. - MagyarPC Center Hungary Kft. - Német