Kapcsolat

PC Center Hungary Kft.

Cím: 9028 Győr,
József Attila utca 167.
Mobil:
+36209454874
Skype: pccenterhungary
E-mail:
gyor@pccenter.hu
További...


Hírek

Egy különleges témájú, tartalomgazdag weboldalt adtunk át nemrégiben: az ipartortenet.hu alatt régi győri gyárakról tájékozódhat, vagy akár ipartörténeti túrát is szervezhet az érdeklődő.

Vállalkozásunk, a PC Center Hungary Kft. sikeresen pályázott a KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT VÁLLALKOZÁS 2019 minősítő védjegy elnyerésére. Így jogosultak lettünk a védjegy használatára.

Nyakunkon a Fekete Péntek, ami idén november 23-ra esik.

Ilyenkor rengetegen vásárolnak műszaki cikkeket, számítástechnikai és telekommunikációs eszközöket, így okostelefonokat is.

Összegyűjtöttünk néhány tanácsot, melyet érdemesnek tartunk megfontolni, mielőtt kinyitnánk a pénztárcánkat.

Bebiztosíthatjuk-e magunkat az „újfajta” digitális, internetes kockázatokkal szemben?
Mit nyújtanak és mit nem a kiberbiztosítások?
Mire számíthatunk a későbbiekben?

Napvilágot látott, hogy több mobilgyártó is trükközik készülékeivel, ezáltal megtévesztheti a vásárlókat. Egy független kutatás menetét és eredményeit ismertetjük.

Cikkünkből kiderül, mely készülékek érintettek, és melyek állták ki a próbát.

A technológiai haladással párhuzamosan az egyén megfigyelése mesteri szintre emelhető, és adódik a komplex kiértékelés és az egyes emberek megítélésének, minősítésének lehetősége is.
Ez nem fikció, ez sok-sok ember jelene és jövője.

Hatalmas károkat okozó kiberbűnözés mellett hazánkban és világszerte is tombol az informatikai biztonság területén a munkaerőhiány.

Október 2-tól felhasználónként évi 5000 Ft-ért elérhetőek az Office alkalmazások (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access), ráadásul fejenként mindez kiegészül 1 TB OneDrive felhőtárhellyel.

A számítógépek, okostelefonok és más digitális eszközök kék fénye bizonyítottan hatással van egészségi állapotunkra: károsíthatja szemünk világát és nehezítheti az elalvást. Íme néhány tipp a kék fény okozta ártalmak megelőzésére, enyhítésére.

India, Ausztrália, Dánia, Dél-Korea...
Ezeket az országokat szemeltük ki azzal a céllal, hogy röviden rámutassunk, hogyan zajlik a digitális oktatás másutt.

Se számítógép, se laptop, se tablet, se okostelefon, se wifi, se közösségi háló, de még csak egyetlen okoskütyű sem, sehol a közelben. Vajon el tudunk még képzelni egy ilyen világot?
Az elképzelésen túl: vajon milyen lenne megélni?

Magyarországon 2017-ben már a 16 évesnél idősebbek 65%-a használt okostelefont.
A magyar internetfelhasználók közel kétharmada pedig legalább annyiszor vagy többször internetezett mobilon, mint ahányszor asztali- vagy táblaszámítógépen – derül ki egy, a Google megbízásából készített reprezentatív felmérés eredményeiből.

„Kerülendők a nem biztonságos webhelyek. A http:// helyett a https:// előtaggal rendelkező honlapokat részesítsük előnyben...” – De miért jobb a HTTPS?

Tavaly a legtöbb, felhasználókat és online vásárlókat célzó adathalász támadás a nyári szezonban történt. Mivel mi magyarok egyre többet vásárolunk az interneten, egyre inkább ki vagyunk téve az internetes átveréseknek.

A számítógép gyorsabb működését elérhetjük akár néhány beállítással is. Erre mutatunk most Windows 10 alatt könnyen elvégezhető, konkrét műveleteket.

Számlázáshoz kapcsolódó kötelező online adatszolgáltatás 2018. július 1-től. Így tudsz előnyt kovácsolni belőle. Íme egy TIPP, ami nekünk már bevált.

Érdekességek magyarok internetezési és wifi használati szokásairól.
Biztonsági tippek internetezőknek.

Sokan már nem csak saját eszközökön (pl. saját számítógépen, pendrive-on, telefonon) tárolják adataikat, hanem erre használják a Google szolgáltatásokat is. Jó tudni, hogyan készíthető ezekről biztonsági mentés saját merevlemezre.

Konkrét adatvédelmi teendők weboldal, webshop tulajdonosok, hírlevélküldők, direkt és online marketingesek számára

5+1 tipp a megfelelő jelszavas védelemhez hétköznapi felhasználásra

Frissítette a Facebook a Közösségi alapelveket. Ezekben részletesen leírják, hogy milyen tartalmakat NEM szabad közzétenni a közösségi oldalon.
A mostani változtatásokkal szeretnének választ adni a már korábban felmerült problémákra.

Varró Dániel verseivel, Baranyai (b) András illusztrációival, színes és színezhető formában, ingyenesen elérhető könyvecskét ajánlunk, elsősorban 6-10 éves gyermekek és szüleik számára.

Sokszor halljuk vagy hallatjuk a címben szereplő szavakat.
A szakmai tudás, a képesítés valóban nélkülözhetetlen a boldoguláshoz, de vajon elég?

Egy-két év elteltével „elavuló”, megunt, cserére szoruló eszközök, rohamos technológiai fejlődés...
Nézzünk szembe a következményekkel!

«« «
1 2 3 4
» »»
4 oldal, 89 összesen, 25-48

Vissza az előző oldalra!

PC Center Hungary Kft. - MagyarPC Center Hungary Kft. - Német