Kapcsolat

PC Center Hungary Kft.

Cím: 9028 Győr,
József Attila utca 167.
Mobil:
+36209454874
Skype: pccenterhungary
E-mail:
gyor@pccenter.hu
További...


Hírek

Mit tehet, ha elfelejtett kijelentkezni a Facebookról a munkahelyén, az iskolában vagy bárhol, ahol ezáltal mások is hozzáférhetnek fiókjához?

Íme három olyan személyes adatfajta, amelyet az informatikai biztonsági szakértők szerint semmiképpen sem szabad megosztani a közösségi weboldalakon:

Az adatmentés egyik egyszerű és biztonságos módja (persze nem szupertitkos anyagoknál :-) ) a nagy szoftvercégek által üzemeltetett, és a náluk létrehozott saját e-mail címeinkhez tartozó felhőtárhelybe másolás, amiknek alaphelyzetben ingyenes változatát használjuk.

Ha otthoni / mikrovállalkozásos adatmentésről van szó, sokan még egy másik számítógépre, külső merevlemezre, DVD lemezre, vagy pendrive-ra gondolnak elsősorban. Gyakran hallani a felhőbe mentésről, de ez sokak számára még kissé ködös. :-)

Egy Facebook fiók Idővonalán többnyire valamilyen fontos / említésre méltó eseményhez tartozó fénykép, megjegyzés, vagy megosztás található, ami általában a fiók tulajdonosára jellemző.
Sokan nem szeretik, ha bárki csak úgy megoszt valamit az idővonalukon, főleg, ha az nem éppen előnyös rájuk nézve.

Két nagyon melegedő rész van egy notebook / laptop belsejében.

Az emberek közötti kommunikáció a technika fejlődésével változik és ennek éllovasai elsősorban a fiatalok, mivel ők a legfogékonyabbak az újdonságokra.

Gyorsabb és stabilabb az internetkapcsolat az idő előrehaladtával, de erre szükség is van, hiszen egyre több program igényel közvetlen internetkapcsolatot és a letöltési idő sem mindegy.

A számítástechnikára különösen jellemző, hogy gyorsan fejlődik. Igaz ez mind hardver, mind szoftver területen, még ha a hangzatos marketing szavak mögött nem is mindig teljesen új „találmányról” van szó.

A számítógépre írt programok (szoftverek/app-ok) nagy része a munkavégzést, tanulást és kikapcsolódást segíti elő. Vannak azonban (szintén kiváló programozói tudást igénylő) rossz indulatú, ártó szándékú programok is.

Sokan a divatot követve választanak új számítógép vásárláskor, pedig elsősorban az igényekhez kell igazítani az eszközbeszerzést.

Eddigi tapasztalatunk szerint a számítógép alkatrészei közül többnyire a merevlemez hibásodik meg először.

Talán a legtöbbet javasolt, de be nem tartott tanács a felhasználók felé a rendszeres adatmentés. Amikor már elvesztek az adatok, csak nehezen és drágán lehet visszamenteni.

1. erőforrásait saját főtevékenységére fókuszálhatja
2. lefaraghatja informatikai tevékenységével kapcsolatos kiadásait
3. folyamatos rendszerfelügyelettel, hibamegelőző karbantartással csökkenheti az információtechnológiai hibák bekövetkezési valószínűségét, minimalizáhatlja a lehetséges károkat
4. helyszínen nem orvosolható hibák esetén nem Önnek kell gondoskodnia a meghibásodott eszköz javítás helyszínére történő elszállításáról majd a visszaszállításról
5. végül, de nem utolsó sorban a profi rendszergazda naprakész szaktudást és sok-sok szakmai tapasztalatot hoz magával

53% KEDVEZMÉNY!

Új ESET Internet Security vírusvédelem licenc rendelhető 3 eszközre 1 évre
17 262 Ft-ért.

Magánszemélyek, cégek és intézmények számára is elérhető január 6-ig.

53% KEDVEZMÉNY!

Új ESET Internet Security vírusvédelem licenc rendelhető 3 eszközre 1 évre
17 262 Ft-ért.

Magánszemélyek, cégek és intézmények számára is elérhető január 6-ig.

«« «
1 2 3 4
» »»
4 oldal, 89 összesen, 73-89

Vissza az előző oldalra!

PC Center Hungary Kft. - MagyarPC Center Hungary Kft. - Német