Kapcsolat

PC Center Hungary Kft.

Cím: 9028 Győr,
József Attila utca 167.
Mobil:
+36209454874
Skype: pccenterhungary
E-mail:
gyor@pccenter.hu
További...


TÁBLAGÉP, NOTEBOOK, VAGY ASZTALI PC?

2013.09.16. 08:00

Ha nem akarjuk hordozni gépünket, akkor ne hordozhatót vásároljunk! Ha a helyigény a gond, akkor választhatunk az egészen kis számítógép házak, vagy akár monitorral egybeépített és falra rögzíthető (all in one) PC-k közül is. Az asztali gépek teljesítmény/ár aránya sokkal jobb, könnyebb bővíteni őket és szervizköltségük is kisebb. Akár a mai modern, nagy felbontású TV-ket is használhatjuk elsődleges, vagy második monitorként.

Ha hordozható változatban gondolkodunk, akkor megint csak a tervezett felhasználási mód segíthet a döntésben. Csak internet, levelezés, média (film/kép/zene,e-könyv) fogyasztás, nyelvtanulás, vagy egyszerűbb játékok esetén elég a táblagép, minimális HD felbontással. Ha ezeken kívül kell alkalmaznunk irodai/pénzügyi szoftvereket, vagy tervező/médiaszerkesztő programokat, akkor célszerűbb a notebook.

Aktuálisan a fejlődés abba az irányba mutat, hogy a notebook-ok és tábla PC-k kedvelt tulajdonságait ötvözik, például könnyű, vékony, billentyűzettel és érintőképernyősen is használható hordozható gépek formájában.

TÁBLAGÉP, NOTEBOOK, VAGY ASZTALI PC?

Vissza az előző oldalra!
PC Center Hungary Kft. - MagyarPC Center Hungary Kft. - Német