Kapcsolat

PC Center Hungary Kft.

Cím: 9028 Győr,
József Attila utca 167.
Mobil:
+36209454874
Skype: pccenterhungary
E-mail:
gyor@pccenter.hu
További...


MIELŐTT ERŐSEBB GÉPRE KÖLTENÉL... TAKARÉKOSSÁGI TIPP JÁTÉKOSOKNAK

2018.01.17. 08:00

Az NVIDIA GeForce NOW (egyelőre béta állapotú és ingyenesen használható) felhő alapú szolgáltatásának köszönhetően szinte bármilyen játék játszható lett az interneten keresztül.

A játékos részéről szükséges a gyors internetkapcsolat, minimum egy Windows 7-es rendszer, Intel Core i3-as processzor, 4 GB RAM és DirectX 9-támogatás. Látható tehát, hogy azért bármilyen számítógéppel nem működik a szolgáltatás, de rengeteg olyannal igen, ami önmagában képtelen lenne futtatni a modern játékokat.

A szolgáltatás hátterében egy távoli szerver áll, amiben erős GeForce vezérlők dolgoznak. A játékos egy távoli, virtuális számítógépen játszik, miközben a kép a saját eszközén jelenik meg. A béta állapotban egy játékmenet 4 órás lehet, a tárhely és a játékmenetek száma viszont korlátlan. 

A szolgáltatásért egyelőre nem kell fizetni, a játékokért viszont természetesen igen. A játékhoz a digitális áruházakban használt fiókot is kapcsolni kell (a Steam, a Battle.net, az Uplay is támogatott).

Írta PC Center Hungary Kft. a https://pcworld.hu/ Felhős gamer-PC-t ad a kezedbe az NVIDIA GeForce NOW - egyelőre ingyen c. cikkben szereplő információkat is felhasználva.

További híreink

Felhő alapú szolgáltatások

MIELŐTT ERŐSEBB GÉPRE KÖLTENÉL... TAKARÉKOSSÁGI TIPP JÁTÉKOSOKNAK

Vissza az előző oldalra!
PC Center Hungary Kft. - MagyarPC Center Hungary Kft. - Német