Kapcsolat

PC Center Hungary Kft.

Cím: 9028 Győr,
József Attila utca 167.
Mobil:
+36209454874
Skype: pccenterhungary
E-mail:
gyor@pccenter.hu
További...


Office 365 - többet ugyanannyiért

2018.09.13. 08:00

 

Október 2-tól felhasználónként évi 5000 Ft-ért elérhetőek az Office alkalmazások (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access), ráadásul fejenként mindez kiegészül 1 TB OneDrive felhőtárhellyel

Hamarosan változatlan áron többet kapnak az Office 365 Egyszemélyes verzió és Otthoni verzió előfizetői.

 

Jelenleg még korlátozott azon eszközök száma, melyekre az említett licencek telepíthetők. Az előfizetések várható frissítéséig

  • az Egyszemélyes verzió 1 felhasználó által 1 PC-n vagy Mac gépen, 1 táblagépen és 1 telefonon,
  • az Otthoni verzió pedig 5 felhasználó által 5 PC-n vagy Mac gépen, 5 táblagépen és 5 telefonon

használható.

 

Október 2-tól azonban az előfizetők korlátlan számú eszközön telepíthetik az említett Office szoftvereket és egyidejűleg 5 eszközön jelentkezhetnek be. Így a felhasználók  a tartózkodási helytől és az eszköztől függetlenül használhatják az Office-t.

 

Az Office 365 Otthoni verzióval ráadásul az eddigi 5 helyett 6 felhasználó élvezheti ugyanazokat a szolgáltatásokat (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access, felhasználónként 1 TB OneDrive tárhely) változatlan áron. Ez természetesen azt jelenti, hogy egy előfizetéshez ezentúl összesen – az eddigi 5 TB helyett – 6 TB felhőtárhely jár majd.

 

Évi 30 ezer Ft (vagy havi 3 ezer Ft) ellenében tehát már hat személy férhet hozzá az Office alkalmazásokhoz és a fejenként 1-1 TB méretű felhőtárhelyhez.

 

 

 

A jelenlegi előfizetők esetén a változások automatikusan életbe lépnek. Az Office 365 Home előfizetés pedig megosztható a Microsoft-család szolgáltatás keretében családtagként beállított felhasználókkal.

 

Írta a PC Center Hungary Kft. az Office 365 Blog – Microsoft Tech Community oldalon, a You’re about to get even more from your Office 365 Home or Personal subscription! című blogbejegyzésben (Jared Sparato, 2018.08.30.) található információkat is felhasználva.

 

Microsoft Office 365 üzleti és otthoni használatra

További híreink

Microsoft 365

Vissza az előző oldalra!
PC Center Hungary Kft. - MagyarPC Center Hungary Kft. - Német