INFORMATIKAI SZOLGÁLTATÁSOK

Rendszergazda szolgáltatás, Informatikai biztonság, Felhő alapú szolgáltatás, Virtuális távsegítség

INTERNETES MEGOLDÁSOK

Internetkapcsolat kialakítása, Saját cégneves e-mail címek karbantartása, Webtárhely biztosítás, Domain név karbantartás, Weboldal készítés

Kapcsolat

PC Center Hungary Kft.

Cím: 9028 Győr,
József Attila utca 167.
Mobil: +36209454874
Skype: pccenterhungary
E-mail: gyor@pccenter.hu
További...

További elérhetőségek

Messenger: facebook.com/pccenterhungary

Viber: +36 20 945 48 74

PC Center Hungary FacebookFacebook: https://facebook.com/pccenterhungary/

PC Center Hungary LinkedinLinkedin: https://www.linkedin.com/company/pccenterhungary/Vírusvédelem licencek

ESET Endpoint Security Business Edition vírusirtó

ESET Endpoint Security Business Edition vírusirtó

Vállalati felhasználóknak szóló átfogó védelmi megoldás, központi menedzselési lehetőség. Kártevők elleni átfogó védelmi megoldás, webszűrővel, végponti tűzfallal, eszközfelügyelettel és botnet elleni védelemmel.

 • Átfogó végpontvédelem Windows operációs rendszerre.
 • Virtualizáció támogatás + Továbbfejlesztett technológia. Virtuális gépek támogatása, védelem botnetek és egyéb támadások ellen.
 • Beépített adathozzáférés felügyelet. Webfelügyelet, a weboldalakhoz való hozzáférés korlátozására, valamint végponti tűzfal.
 • Alacsony erőforrásigény. Több rendszererőforrást takarít meg, miközben teljes védelmet nyújt.
 • Távfelügyelet. Teljes mértékben kezelhető az új ESET Remote Administrator webkonzol segítségével, mely a vállalati szoftvercsomagokban díjmentesen elérhető.

Az ESET Endpoint Security előnyei

1. Végponti számítógépeinek védelme

 • Vírus- és kémprogramvédelem: Elhárítja az összes típusú fenyegetést, beleértve a vírusokat, rootkiteket, férgeket és kémprogramokat a felhő alapú technológiával támogatott ellenőrzés alkalmazásával a gyorsabb teljesítmény és jobb érzékelés érdekében.
 • Továbbfejlesztett memóriaellenőrzés: Figyeli a folyamatokat, és amint gyanús tevékenységet észlel, megvizsgálja azokat: hatékonyan megelőzi a fertőzéseket akkor is, ha a kártékony kód bonyolult összezavarási technikákat alkalmaz.
 • Exploit blokkoló - célzott támadások megakadályozására: Új érzékelési technológia, amely megerősíti a célzott és korábban ismeretlen támadási technikák (pl. nulladik napi sérülékenységek kiaknázása) elleni védekezést.
 • Virtuális környezetre optimalizálva: Az ESET Shared Local Cache tárolja a már átvizsgált állományok meta-adatait, így a virtuális gépekben újra és újra felhasznált állományokat nem szükséges többször ellenőrizni.

2. Beépített adathozzáférés-felügyelet

 • Adathalászat elleni védelem - ne engedje, hogy megtévesszék! Megvédi a felhasználókat attól, hogy megtévesztő weboldalak érzékeny információkat, pl. felhasználóneveket, jelszavakat, bankszámla- vagy kártyaszámokat csaljanak ki tőlük.
 • Sebezhetőség elleni védelem: Védelmet nyújt az olyan sérülékenységek kiaknázása ellen, amelyekre a gyártó által kiadott javítás még nem létezik vagy nincs telepítve. Javítja az ismert sérülékenységek és a kiaknázási módszereik észlelését (CVE).
 • Webfelügyelet: Biztosítja a vállalati adatforgalmat és emeli a felhasználók hatékonyságát. Webes kategóriánként állítható be a felhasználók hozzáférése az internethez: pl.: játékok, közösségi média, stb.
 • Tűzfal: Megakadályozza a vállalati hálózatához való illetéktelen hozzáférést. Védelmet nyújt illetéktelen hozzáférés és adatlopás ellen.
 • Eszközfelügyelet: Biztosítja, hogy ellenőrizetlen cserélhető adathordozók ne legyenek használhatóak a hálózaton. Megakadályozza az ellenőrizetlen eszközök használatát, különböző hozzáférési szinteket biztosít.
 • Botnet elleni védelem: Megvédi eszközünket attól, hogy egy botnet hálózat részévé váljon, ezzel megakadályozza, hogy számítógépünket nagy számú spam levél küldésére vagy hálózati támadások indítására használják.

3. Könnyű használat

 • Alacsony rendszerigény – A munkafolyamatokat semmi sem korlátozza: Az ESET Endpoint Security megbízható védelmet nyújt, miközben több rendszererőforrást hagy szabadon az olyan alapvető fontosságú programok számára, amelyekre a felhasználók mindennapi munkájuk során támaszkodnak.
 • RIP & Replace - zökkenőmentes áttérés: Élvezheti a zökkenőmentes áttérés előnyeit: a feleslegessé vált, régi biztonsági szoftver automatikus felismerése és eltávolítása után a telepítés minimális erőforrás ráfordításával valósul meg.
 • Rendkívül felhasználóbarát távadminisztráció: Az ESET Endpoint Security teljes mértékben központilag felügyelhető az ESET Remote Administrator használatával: a teljes hálózat biztonsági állapota tökéletesen átláthatóvá válik.
 • A felhasználói felület láthatóságának beállítása: Az ESET védelmi megoldások teljes mértékben elrejthetők a felhasználók elől, beleértve a Windows tálcáján megjelenő ikont is. A felhasználókat nem zavarja meg semmiféle felugró, figyelmeztető ablak.

Rendszerkövetelmények: Operációs rendszerek: Microsoft Windows® 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP. Kompatibilis az új ESET Remote Administrator 6-tal (nem kompatibilis az ESET Remote Administrator korábbi verzióival).

Legalább 5 eszközre vásárolható.

A lentebb megadott árak új ESET Endpoint Security Business Edition licenc vásárlás esetére vonatkoznak, 1 évre, az áfát tartalmazzák.

Kedvezményes antivírus licenc árakat tudunk biztosítani a következő esetekben:

 • meglévő ESET Endpoint Security Business Edition licenc hosszabbítása
 • ESET Endpoint Security Business Edition licenc vásárlása 8-nál több eszközre (legalább 5 eszközre vásárolható)
 • ESET Endpoint Security Business Edition licenc vásárlása 1 évnél hosszabb időre (legfeljebb 3 évre vásárolható)
 • ESET Endpoint Security Business Edition licenc vásárlása nonprofit egészségügyi, oktatási és kulturális intézmények, önkormányzatok és állami költségvetési intézmények részéről

Amennyiben további információra, árajánlatra van szüksége vagy szeretné megrendelni az ESET Endpoint Security Business Edition vírusvédelem licencet, forduljon hozzánk bizalommal!

PC Center Hungary Kft.
INFORMATIKAI SZOLGÁLTATÁSOK, INTERNETES MEGOLDÁSOK
www.pccenter.hu
gyor@pccenter.hu
+36 20 945 4874
Facebook: https://www.facebook.com/pccenterhungaryÁr: 83 820 Ft


Csatolt fájl(ok)Vissza az előző oldalra!
PC Center Hungary Kft. - MagyarPC Center Hungary Kft. - Német