Kapcsolat

PC Center Hungary Kft.

Cím: 9028 Győr,
József Attila utca 167.
Mobil:
+36209454874
Skype: pccenterhungary
E-mail:
gyor@pccenter.hu
További...


ESET PROTECT Entry On-Prem vírusirtó

Ár: 83 820 Ft
Ajánlatkérés

Vállalati felhasználóknak szóló többrétegű védelem felhőalapú menedzsment felülettel.

 • Megbízható védelem céges számítógépek, mobileszközök és fájlszerverek számára. Segítségével biztosítható a céges eszközök és fájlszerverek védelme a zsarolóvírusokkal, célzott támadásokkal és más fejlett kártevőkkel szemben. A Védett böngésző funkciónak köszönhetően biztonságban tudhatók a pénzügyi tranzakciók.
 • Alapvető védelem az adatok számára. Segítségével megvédhető a hálózat a zsarolóprogramokkal szemben, és megelőzhetők az adatszivárgások. A fájlszerver védelemmel biztonságban tudhatók a szervereken található érzékeny vállalati adatokat.
 • Átlátható, könnyen kezelhető menedzsmentfelület. Az egy helyről menedzselhető távfelügyeletnek köszönhetően a fenyegetések, a karanténba helyezett elemek, illetve a felhasználók könnyedén áttekinthetőek és kezelhetőek.

 

Az ESET PROTECT Entry On-Prem funkcióiról részletesen

Felhőalapú menedzsment felület
Teljes körű, automatizált IT biztonsági menedzsment a megelőzéstől az elhárításig
A fenyegetések, a karanténba helyezett elemek és a felhasználók áttekintése egy helyen
Teljes hálózati átláthatóság
Rugalmas, átfogó jelentések
Vállalati végpontvédelem
Átfogó, platformfüggetlen védelem vállalati számítógépei és mobileszközei számára
Célzott támadások elleni védelem
Fájl nélküli támadások elhárítása
Biztonságos böngésző
Fájlszervervédelem
Többrétegű védelem fájlszerverekre
Adattárolók védelme
A hálózati támadások elleni védelem növeli a szerverek ellenállóképességét
Fejlett folyamatos fenyegetések (APT - Advanced Persistent Threats) észlelése

 

 

 

 

Rendszerkövetelmények

 • Számítógép esetén: Microsoft Windows 10, 8.1, 8, 7,; macOS 10.12 vagy újabb, Ubuntu Desktop 18.04 LTS 64 bit és RedHat Enterprise Linux (RHEL) Desktop 7 64 bit
 • Okostelefonok és tabletek esetén: Android 5 (Lollipop) vagy újabb, iOS 8 vagy újabb
 • Fájlszerver esetén: Microsoft Windows Server 2019, 2016, 2012, 2008, Microsoft Windows Storage Server 2016, 2012, 2008, Microsoft Windows MultiPoint Server 2012, 2011, 2010, Microsoft Windows Small Business Server 2011, RedHat Enterprise Linux (RHEL) 7 64-bit, CentOS 7 64-bit, Ubuntu Server 16.04 LTS 64-bit, 18.04 LTS 64-bit, Debian 9 64-bit, SUSE Linux Enterprise Server (SLES) 12 64-bit, 15 64-bit
 • Virtuális környezetek esetén: VMware vSphere 6.0, 6.5+, 6.7+ (vCenter Single Sign-On, vSphere Client/Web Client, vCenter Server, vCenter Inventory Service), VMware NSX Manager 6.3+, 6.4.0, 6.4.1, 6.4.2, VMware Guest Introspection 6.2.4+, 6.3+, 6.4+
 

 

Licencinformáció

A felhőalapú és helyszíni megoldást is tartalmazza

A távoli felügyelet elérhető felhőalapú és helyben telepített megoldásként is. A felhőalapú megoldás esetén nincs szükség további hardver vásárlására és karbantartására, amely csökkenti a járulékos költségeket.

Rugalmas licencelés

 • Az Ön igényeinek megfelelő licencszám. Az ESET Unilicenc lehetőséget nyújt többféle végpontvédelmi típus és licencmennyiség kiválasztására anélkül, hogy akár egyetlen licenc is kárba veszne.
 • Bármikor bővítheti a védett eszközök számát. Bármikor biztosíthatja a további számítógépek, laptopok, mobileszközök vagy szerverek védelmét, új licencek vásárlásával.
 • Licencét átviheti egy másik számítógépre. Érvényes ESET-licencét áthelyezheti egy teljesen új számítógépre. Ezen felül átválthat egyik operációs rendszerről a másikra is.
 • Bármikor áttérhet egy másik platformra. A licenc időtartama alatt bármikor könnyen átviheti a védelmét egy platformról egy másikra anélkül, hogy további licencet kellene vásárolnia.

 

Legalább 5 eszközre vásárolható.

A lentebb megadott árak új ESET PROTECT Entry On-Prem vírusirtó licenc vásárlás esetére vonatkoznak, 1 évre, az áfát tartalmazzák.

Kedvezményes antivírus licenc árakat tudunk biztosítani a következő esetekben:

 • meglévő ESET PROTECT Entry On-Prem vírusirtó licenc hosszabbítása
 • ESET PROTECT Entry On-Prem vírusirtó licenc vásárlása 8-nál több eszközre (legalább 5 eszközre vásárolható)
 • ESET PROTECT Entry On-Prem vírusirtó licenc vásárlása 1 évnél hosszabb időre (legfeljebb 3 évre vásárolható)
 • ESET PROTECT Entry On-Prem vírusirtó licenc vásárlása nonprofit egészségügyi, oktatási és kulturális intézmények, önkormányzatok és állami költségvetési intézmények részéről

 

ESET PROTECT Entry On-Prem vírusirtó

Csatolt fájl(ok)


Vissza az előző oldalra!
PC Center Hungary Kft. - MagyarPC Center Hungary Kft. - Német