Kapcsolat

PC Center Hungary Kft.

Cím: 9028 Győr,
József Attila utca 167.
Mobil:
+36209454874
Skype: pccenterhungary
E-mail:
gyor@pccenter.hu
További...


Vírusvédelem és tűzfalmegoldások

Asztali vagy hordozható számítógépét a rajta futó programok és a tárolt adatok biztonsága érdekében érdemes megfelelő vírus- és tűzfalvédelemmel ellátnia.

Ne hagyja magát megtéveszteni: az internetről letölthető és ingyenesen használható programok az esetek többségében nem vagy csak idő / funkció korláttal nyújtanak kellő védelmet!

Érdemes a korábban megvásárolt vírusvédelem érvényességi idejét és a szoftverfrissítéseket (legfrissebb változat legfrissebb vírusadatbázissal) is szem előtt tartani, egy már lejárt vagy nem frissített licenc nem megoldás az újabb és újabb „támadások” ellen.

Amennyiben számítógépét vírustámadás érte, mielőbb gondoskodjon a „nem várt látogatók” eltávolításáról. A vírusirtás és egyéb kártevő programok eltávolítása gyakran csak az operációs rendszer egyidejű újratelepítése mellett lehetséges.

Igény esetén gondoskodunk az általunk kínált vírusvédő és biztonsági szoftverek telepítéséről, a számítógépére férkőzött vírusok eltávolításáról.

A nálunk elektronikus formában vásárolt licencek érvényességi idejét nyomon követjük, a lejáratot megelőzően felhívjuk figyelmét a hosszabbítás esedékességére.

Vírusvédelem és tűzfalmegoldások

Vissza az előző oldalra!
PC Center Hungary Kft. - MagyarPC Center Hungary Kft. - Német